Spotmarket is a digital marketplace for Food producers, wholesalers and COOP Buyers

Sell your items

Your Spotmarket profile is free of charge. Once your profile has been created, you can quickly and easily create your items and reach all Spotmarket COOP buyers. You choose your order size, price and can receive bids on your items.

Create supplier

Buying Goods

Your Spotmarket profile is free of charge. Once you have been created as a COOP buyer, you will be able to view products from all created suppliers in food and non-food. You can download our app and receive product notifications.

Create COOP Shop
Play
Se hvordan Spotmarket virker
på 90 sekunder.
Slider

What our clients say

Iben Nagbøl Jespersen - Souschef
Iben Nagbøl Jespersen - SouschefKvickly Skive
“Spotmarket er en hurtig og nem måde at indkøbe interessante produkter og ofte til en attraktiv pris. Vores kunder er glade for udvalget af de spændende produkter vi tilbyder dem. Der er hurtig og god kommunikation / samarbejde med både Spotmarket samt deres leverandører.”
Jesper Thomsen - Uddeler
Jesper Thomsen - UddelerSuperbrugsen Gråsten
  • Site fungerer – kan noget af det, som vi har efterlyst hos Jens Visholm
  • Godt med modbudsordning
  • Gode muligheder for gode handler
  • Fakturering fungerer fint
Mads Ramsskob -Uddeler
Mads Ramsskob -UddelerDagliBrugsen Sønder felding
Vi har, i DagliBrugsen Sønder Felding, brugt Spotmarket til at lave attraktive JA TAK TILBUD, samt til at skabe ekstra aktiviteter i butikken. Bestillingen er let og overskuelig, og mængderne oftest overkommelige. Dermed er Spotmarket et super supplement til vores allerede eksisterende leverandører.
Mark Hansen - Uddeler
Mark Hansen - UddelerSuperbrugsen Esbjerg Storcenter
“Vi har brugt Spotmarket.dk skabe noget opmærksomhed og trække kunder i butikken. Portalen er nem at benytte og brugevenligheden er i top.”
Kenni Tolstrup - Varehuschef
Kenni Tolstrup - VarehuschefKvickly HerningCenteret
“Spotmarket.dk fungere rigtig godt, brugervenligheden er i top, det er simpelt og nemt at benytte. Vi burger Spotmarket.dk til at købe attraktive ”Ja tak”-tilbud som er med til at trække kunder i butikken. Konceptet er godkendt og kvalitetssikret af Coop, så ingen grund til at holde sig tilbage.”
Kasper Jørgensen - Souschef
Kasper Jørgensen - SouschefCoop Kvickly Næstved

Var lidt skeptisk over for spotmarket i starten, men fik hurtigt en positiv oplevelse! Hurtig respons på spørgsmål, ja næsten indenfor 1 time hvergang! Kan klart anbefale, at benytte spotmarket, da vi her får en unik mulighed for skarpe priser, kan modbyde leverandøren og alt om alt lave en god handel uanset. Har kun positive oplevelser derfra!

Jonas Christensen - Varehuschef
Jonas Christensen - VarehuschefKvickly Albertslund
  • Gode specielle varer
  • Butikken ligger indeks 107 og de 4 point skyldes nok Spotmarket.dk
  • Hurtigt og nemt
  • Kan give stor værdi for hele Coop
Thomas Poulsen - Medejer
Thomas Poulsen - MedejerHG Brands
“Spotmarket er nemt og brugervenligt, vi har solgt rigtig meget af vores vintilbehør samt persoonlig pleje produkter til COOP butikkerne. Systemet er meget brugervenligt og enkelt. Vi kan klart anbefale Spotmarket”.
Jan Bisgaard - KAM
Jan Bisgaard - KAMLaunis Fiskekonserves A/S
”Vi prøvede Spotmarket.dk og med god succes. Dels fordi det er en utrolig nem brugerflade at arbejde med og dels fordi man rammer en stor kundegruppe på en hurtig og effektiv måde. På under 30 minutter fik vi solgt vores restparti hele makreller. Kan varmt anbefales.”
Lasse Schytz - Cheif Sales Officer
Lasse Schytz - Cheif Sales OfficerBodylab
"Spotmarket er nemt, hurtigt og brugervenligt og så fik vi hurtigt afsat en del overskudsvarer og kom i kontakt med nye kunder”